Onze Diensten

Online marketing diensten

Bij BekkeringMedia werken we dagelijks aan de online groei van onze klanten. Dit doen wij door jouw praktijk of organisatie actief in het proces mee te nemen en de strategie te bepalen op basis van de doelstellingen die je hebt. Of het nu gaat om het werven van personeel, het aantrekken van nieuwe klanten/patiënten of het vergroten van de online zichtbaarheid, wij staan voor je klaar!

Zowel zorginstellingen als praktijken kunnen bij ons terecht met hun online vraagstukken. Wij ontzorgen jouw organisatie graag door een strategie op te zetten waardoor je in contact komt te staan met de juiste doelgroep. Samen kijken we graag welk marketingkanaal daarvoor het beste kan worden ingezet, zoals social media, SEO of SEA. Of natuurlijk een sterke combinatie daarvan. Naast de inzet van deze middelen zijn wij als bureau ook gespecialiseerd in het optimaliseren van landingspagina’s, het creëren van een huisstijl en het schieten van foto- en videomateriaal op locatie. 

Social Media Marketing

Google SEO & SEA

Sales Outreach

Foto en videografie

Landingspagina optimalisatie

Online identiteit creëren

Online marketing van uw zorgorganisatie
of praktijk uitbesteden?

Ben je dus opzoek naar een jong en ambitieus online marketing bureau dat begrijpt hoe het er in de hedendaagse zorgbranche aan toe gaat? Dan ben je bij BekkeringMedia aan het juiste adres. Wij ontzorgen je graag van al jouw online marketing activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Word je graag teruggebeld?