Diensten

Onze diensten

Wat kunnen wij voor jou en je bedrijf of organisatie betekenen.

Dit is wat we doen

De juiste targeting

Wij zorgen voor gedetailleerde targeting op basis van de ideale klant of werknemer zodat jij de beste resultaten kunt behalen.

Landingspagina-optimalisatie

Om bezoekers om te toveren tot klanten of medewerkers creëren wij conversie gerichte landingspagina's.

Fotografie

Een belangrijk onderdeel van de contentstrategie is het gebruiken van kwalitatief goede foto's en video's. Wij brengen jouw bedrijf in beeld.

Social media advertising

Middels Facebook en Instagram advertenties richten wij campagnes op waarbij we specifieke mensen kunnen bereiken met een gerichte boodschap.

Meetbaar succes

We meten exact hoeveel geld we er in stoppen en streven altijd naar een positieve Return On Investment (ROI).

Zichtbaarheid

Met onze advertentie-strategieën vergroten we de bekendheid van je bedrijf of organisatie online en bereiken we een groot publiek.

FAQ

Vraag maar raak

Voorafgaand aan het uitzetten van campagnes brengen wij precies in kaart waar jij naar opzoek bent en creëren wij een ‘avatar’. Aan de hand van de avatar zijn wij in staat doelgericht advertenties te tonen aan de juiste mensen met conversie gerichte content en teksten zodat we de juiste mensen in contact brengen met jouw bedrijf. Bekkering Media is gespecialiseerd in het opvullen van vacatures in de zorgsector. 

Dat hoeft niet! Het hangt af van de doelstellingen die jij hebt met jouw bedrijf. Om een breed publiek te bereiken raden wij aan om op Facebook, Instagram en Linked-In zichtbaar en actief te zijn als bedrijf. Benieuwd hoe de stand van zaken is op dit moment? Doe de gratis social media check. 

Ons bedrijf is begonnen vanuit het idee om zorginstellingen op de kaart te zetten. Remco heeft zelf een achtergrond in de gezondheidszorg en wilde deze sector helpen in de strijd tegen het personeelstekort. Toen we dit concept onder de knie kregen hebben we ons ook gericht op andere sectoren. Door het effectief inzetten van advertenties zijn we in staat in korte tijd groei te realiseren voor jou en je bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Bedrijven die social media nog niet inzetten voor hun bedrijf raden we aan om de GRATIS check uit te voeren. Wij bekijken waar je nu staat en geven je in een strategiegesprek de tips en tools mee om een start te maken. 

Door effectieve en gerichte social media campagnes in te zetten en verkeer door de juiste ‘funnel’ te sturen zijn we in staat om talloze nieuwe klanten te bereiken en aan jou te koppelen. 

Doe de gratis social media check op onze website en krijg compleet inzichtelijk hoe effectief je huidige strategie is. We lichten onze bevindingen graag toe in een strategiegesprek waarin we jou een stappenplan geven waar je direct mee aan de slag kunt!

Benieuwd naar de groeimogelijkheden van jouw bedrijf of organisatie?

Doe de GRATIS social media check ✅