Onze Zorgmarketing Diensten

Marketing in de zorg

Bij BekkeringMedia werken we dagelijks aan de online groei van onze klanten. Dit doen wij door samen met hen meetbare doelen op te stellen en vervolgend een strategie te bepalen om deze doelen te bereiken. Daarnaast betrekken wij onze klanten actief bij het proces. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. Dus of het nu gaat om het werven van personeel, het aantrekken van nieuwe cliënten of het vergroten van de online zichtbaarheid. Wij staan voor alle zorgorganisaties klaar.

Zowel zorginstellingen als praktijken kunnen bij ons terecht met hun online vraagstukken. Wij ontzorgen jouw organisatie graag door een strategie op te zetten waardoor je in contact komt te staan met de juiste doelgroep. Samen kijken we graag welk marketingkanaal daarvoor het beste kan worden ingezet, zoals social media, Zoekmachine optimalisatie en het creëren van content. Of natuurlijk een sterke combinatie daarvan. Naast de inzet van deze middelen zijn wij als bureau ook gespecialiseerd in recruitment marketing in de zorg, de follow up van relevante leads en het optimaliseren van landingspagina’s.  

Social Media Marketing

Google SEO & SEA

Content Marketing

Recruitment Marketing

Landingspagina optimalisatie

Follow up Strategie

Samenwerken met dé online partner in zorgmarketing!

Als online partner in zorgmarketing staan wij graag klaar voor alle soorten zorgorganisaties, van instelling tot aan praktijk. Samen kijken we naar de online doelen en bouwen daar de strategie omheen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Word je graag teruggebeld?