Recruitment marketing

Recruitment marketing in de zorg

Omdat wij hebben gemerkt dat veel zorgorganisaties tegenwoordig kampen met een tekort aan personeel, werken wij graag mee aan de oplossing. Of je nu op zoek bent naar een consistente stroom van gemotiveerd zorgpersoneel of hulp nodig hebt bij het opvullen van een specifieke vacature, bij BekkeringMedia staan wij voor jouw zorginstelling klaar.

Door de inzet van online zorgmarketing, zorgen wij ervoor dat personeelstekorten bij zorginstelling opgelost worden. Met recruitment in de zorg richten wij ons op de gehele breedte van de sector; van medewerkers in de thuiszorg en verpleegkundige tot aan IC personeel en specialisten. Ons team kent diverse achtergronden bij verschillende instellingen. Hierdoor hebben wij een brede ervaring in zorg recruitment en de bijbehorende vacatures. 

Werving en selectie zorg

Door het huidige personeelstekort waar steeds meer zorginstellingen in belanden, lopen ze tegen onderbemanning aan. Daarbij komt dat personeel werven in de zorg zeker niet altijd even gemakkelijk is. Onder recruitment in de zorg verstaan we het proces van het vinden van de juiste werknemer voor een openstaande vacature. Onze afgestelde recruitment oplossing is hier de oplossing voor. Bij BekkeringMedia nemen wij het wervingsproces gedeeltelijk of zelfs volledig uit handen van zorginstellingen. Wij zorgen ervoor dat goed geschoolde kandidaten jouw vacatures te zien krijgen en houden de aanmelddrempel zo laag mogelijk. 

Daarnaast helpen wij onze klanten ook bij het neerzetten van een ster werkgeversmerk. De kracht van een goed werkgeversmerk is om het huidige personeel te stimuleren bij hun dagelijkse werkzaamheden. Maar daarnaast draagt het ook bij om werkzoekenden zorgmedewerkers aan te trekken. Wanneer zij zien dat jouw zorginstelling een sterk werkgeversmerk uitstraalt, zullen ze in de meeste gevallen eerder geneigd zijn te reageren op vacatures.

Zorg recruitment uitbesteden

Ben je met jouw zorginstelling op zoek naar een partner die proactief op zoek gaat naar de juiste medewerkers voor jouw organisatie? Dan ben je bij BekkeringMedia aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring op het gebied van werving en selectie in de zorg, helpen wij jou aan de juiste zorgmedewerker op de juiste plek.

Word je graag teruggebeld?