Over Ons

Ons verhaal

Wij zijn BekkeringMedia. Een resultaatgericht online marketing bureau uit Eindhoven dat zich focust op de mooie zorgsector die ons land kent. Ons ambitieuze team bestaat uit jonge en enthousiaste online marketeers die passie hebben voor hun vak. Het is dan ook onze missie om de zorg in ons land op de kaart te zetten en het prachtige werk dat professionals verrichten kracht bij te zetten.

Als online partner van uw zorginstelling of praktijk zijn wij gespecialiseerd in het werven van potentiële medewerkers, het binnenhalen van nieuwe klanten/patiënten en het vergroten van uw online zichtbaarheid. Met onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing en de zorg, helpen wij onze klanten om hun online doelen te behalen.

0

JAAR ERVARING

0

SPECIALISTEN

0 +

AFGERONDE PROJECTEN

Online partner voor de zorgsector

Naast de online marketing diensten die wij onze klanten bieden, zijn wij kenners van de zorgsector. In onze ogen is iedere zorginstelling of praktijk uniek en heeft haar eigen verhaal en expertises. Wij willen dit graag kenbaar maken naar de buitenwereld. Daarom helpen wij bedrijven in de zorgsector om online voorop te lopen en daar te zijn waar hun doelgroep is. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Eindhoven. Hier werken wij dagelijks met veel plezier en enthousiasme aan mooie strategieën en campagnes die aanslaan bij de doelgroep van onze klanten.

“Ik heb aardig wat jaren werkervaring in de zorg en heb gezien dat er een groot personeelstekort heerst in de gehele sector. Ik heb met eigen ogen kunnen zien wat dit voor gevolgen kan hebben voor organisaties, professionals en cliënten. Door de compassie die ik de afgelopen jaren opgebouwd heb voor deze mooie sector, wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het oplossen van onder andere het personeelstekort in de zorg.”   

Remco Bekkering – Mede-eigenaar/Directeur

Partners waar we met veel plezier mee samenwerken

Waarom BekkeringMedia?

De oprichters

Vraag uw gratis strategiegesprek aan