Over ons

Over ons

Waar het allemaal begon:

Als jonge jongens fantaseerden we over het hebben van een familiebedrijf. Het eerste eigen bedrijf in de geschiedenis van onze familie. Remco werkt al een aantal jaren in de zorg. Hij zag dat er een groot tekort aan personeel was in de gehele zorg, wat leidde tot de nodige problemen binnen zijn eigen organisatie en organisaties om hem heen. Hij merkte dat hij veel compassie had met de zorgsector en dat hij er alles aan wil doen om zijn steentje bij te dragen aan het oplossen van het personeelstekort. Hij besloot zich te specialiseren in online marketing en ging aan het werk voor diverse zorgorganisaties. Vanaf dat moment kwam Niek in beeld.  

Toen Niek van dit plan hoorde was hij direct enthousiast. Niek heeft marketing en communicatie gestudeerd en was al lange tijd geïnteresseerd in de online marketing wereld. Het uiteindelijke plan was dat we de zorg achtergrond van Remco wilden samenvoegen met de marketingkennis van ons beiden. Inmiddels zijn wij een online marketingbureau dat zich richt op bedrijven die willen groeien, personeel willen aantrekken of hun klantenbestand willen vergroten. 

Lees hieronder wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Ontmoet het team

Wie zijn wij

Remco Bekkering

Online marketeer

In mijn loopbaan zag ik bij verschillende zorginstellingen dezelfde terugkerende problemen. Ik constateerde dat verschillende zorg instanties te maken hadden met een personeelstekort. Ik ben zelf werkzaam in de zorg en zag dat een gedeelte van onze organisatie draaide op invalkrachten. Daarnaast was het binnenhalen en behouden van kwalitatief goed personeel een moeilijk te realiseren doel. Zorgmensen die met passie staan voor hun vak en bijdragen aan het geluk van die kwetsbare mensen in ons land. Het kan toch niet zo zijn dat bedrijven hun deuren moeten sluiten en dat cliënten niet de zorg kunnen ontvangen die zij behoeven?

Het werd mijn missie om de zorg in ons land op de kaart te zetten en het prachtige werk wat professionals verrichten kracht bij te zetten. Ieder bedrijf heeft haar eigen verhaal en heeft haar eigen expertises. Ik wil dit kenbaar maken aan de buitenwereld. Naast de zorgsector heb ik me gespecialiseerd in de kracht van online marketing en social media advertising en helpen wij bedrijven met binnenhalen van personeel en klanten. Wij helpen bedrijven om hun doelen te bereiken op het gebied van groei.

Niek Bekkering

Online marketeer

Mijn naam is Niek Bekkering. In 2017 ontdekte ik dat ik een passie had voor marketing. Het boeide me enorm hoe bedrijven zo immens konden groeien door middel van het maken van reclame. Ik besloot een Marketing-opleiding te gaan doen, die ik in 2020 heb afgerond. Na deze opleiding wilde ik me specialiseren in online marketing en ben ik me hierin gaan verdiepen. Ik heb een aantal cursussen gevolgd en hier ook de benodigde certificaten voor behaald. 

Remco had een bepaald plan waar ik ontzettend in geïnteresseerd was, namelijk het beginnen van een eigen online marketingbureau dat zich inzette voor de zorg. We hebben allebei onze passies samengevoegd en uiteindelijk zijn we uitgegroeid tot een allround online marketingbureau.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien?

Klik op de link en kom met ons in contact.