Cases

Bekijk onze cases

Als partner voor de zorgsector helpen wij onze klanten om hun online doelen om te zetten naar een resultaatgerichte online marketing strategie. Deze strategie stemmen wij uiteraard af met de wensen van de klant. Wil je met jouw zorginstelling of praktijk een omzetstijging genereren, meer bezoekers op je website of meer warme leads op je pagina? Wij helpen je graag verder! Samen stellen we uitdagende doelstellingen op voor jouw zorgorganisatie. Vervolgens werken wij een strategie uit die bijdraagt aan de online groei van jouw zorginstelling of praktijk.

Bij BekkeringMedia geloven wij in teamwork en betrekken wij onze klanten actief in het groeiproces. Zo hebben wij de afgelopen jaren al samen mogen werken met mooie zorgorganisaties en hebben we vele successen weten te behalen. Dit realiseren wij door transparant en helder te zijn in de communicatie en natuurlijk iedere dag hard te werken. Dat maakt BekkeringMedia dé online partner voor de zorgsector.


Lunet Zorg

Door de inzet van doelgerichte targeting in onze social campagnes en het ontwikkelen van een converterend leadformulier, zijn tal van mensen verbonden geraakt met Lunet Zorg. Naast de sterke groei van de naamsbekendheid en de groei van de social media pagina’s, hebben vele kwalitatieve sollicitanten zich aangemeld voor openstaande vacatures.

Rugkliniek Eindhoven

Aan de hand van een gecreëerde online identiteit met duidelijke branding is er een online strategie opgezet voor Rugkliniek Eindhoven. Deze strategie was gericht op het binnenhalen van meer relevante leads. Dit om het klantbestand van de praktijk te laten groeien.

Vraag uw gratis strategiegesprek aan