Cases

Bekijk onze cases

Als partner voor de zorgsector helpen wij onze klanten om hun online doelen om te zetten naar een resultaatgerichte online marketing strategie. Deze strategie stemmen wij uiteraard af met de wensen van de klant. Wil je met jouw zorginstelling of praktijk een omzetstijging genereren, meer bezoekers op je website of meer warme leads op je pagina? Wij helpen je graag verder! Samen stellen we uitdagende doelstellingen op voor jouw zorgorganisatie. Vervolgens werken wij een strategie uit die bijdraagt aan de online groei van jouw zorginstelling of praktijk.

 

Stichting Sprank

Het werven van professionals met een afgeronde zorgopleiding, die daarnaast actief lid zijn van een Christelijke geloofsgemeenschap. Dat was het doel van Stichting Sprank! Vanuit deze mooie organisatie aan ons de vraag om de verkozen ‘beste werkgever in de gehandicaptenzorg’ ook daadwerkelijk als beste werkgever te positioneren.

Amarant

Hoe bereiken we jonge zorgprofessionals in de vorm van studenten en vakantiekrachten voor een bijbaan middels een krachtig concept? Dat was de vraag die we kregen vanuit Amarant. Zowel het bedenken en het creëren van de content lag hierbij in onze handen. 

Stichting Pergamijn

De strategie voor Stichting Pergamijn stond in het teken van een wervingscampagne om meerdere gekwalificeerde zorgprofessionals aan te trekken. Aan de hand van het huidige vacature aanbod is hier een cross mediale strategie voor opgezet. 

Vraag uw gratis strategiegesprek aan