Follow-up strategie

Follow-up strategie voor de zorg

Door de inzet van verschillende online marketing kanalen kun je als zorgorganisatie leads verzamelen. Bij BekkeringMedia helpen wij zowel instellingen als praktijken bij dit proces. Van daaruit is het zaak om deze leads om te zetten in klanten, werknemers of cliënten. Bij BekkeringMedia helpen wij onze klanten bij het gehele proces. Dus ook bij de follow-up van de aangeleverde leads. Dit doen we door samen te kijken waar de behoefte van de doelgroep ligt. Vanuit daar stellen wij een plan op dat je zal helpen bij de opvolging van jouw leads.

Moeilijk opvulbare vacatures in de zorg

Door als online partner betrokken te zijn bij het gehele proces van prospect tot klant of werknemer kunnen wij onze klanten bijna helemaal ontzorgen. Zo ook bij moeilijk opvulbare vacatures. Door middel van onze campagnes targeten we eerst zo veel mogelijk potentiële kandidaten. Vervolgens gaan we samen kijken hoe de opvolging van deze leads het beste ingezet kan worden. Hierbij betrekken we onze klanten actief bij het proces.

Hulp nodig bij je follow-up strategie

Heeft jouw organisatie één of meerdere vacatures openstaan en krijgen jullie deze niet opgevuld? Bij BekkeringMedia staan wij klaar voor onze klanten met moeilijk opvulbare vacatures door middel van LinkedIn Outreach en online campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking.

Word je graag teruggebeld?