Adverteren op Facebook

Facebook adverteren in de zorg

Facebook is nog altijd het meest gebruikte sociale netwerk van Nederland. Via dit platform liggen er vele kansen om de potentiële doelgroep van jouw zorgorganisatie te bereiken. Dit kan natuurlijk organisch via je bedrijfspagina. Maar wanneer deze weinig bereik heeft is adverteren via Facebook een ijzersterk middel waarmee je, middels de juiste targeting, een zeer specifieke doelgroep kunt bereiken.

De kracht van Facebook Advertising is dat je mensen bereikt die op basis van hun profiel en interesses aansluiten bij wat jouw organisatie te bieden heeft. Met behulp van een breed scala aan targeting-opties kun je zorgen dat jouw boodschap gezien wordt door de juiste mensen. Bij BekkeringMedia zetten wij Facebook Advertising voor onze klanten in voor uiteenlopende doelstellingen. Denk hierbij aan het binnenhalen van nieuwe klanten, het genereren van relevante leads en het vergroten van de online zichtbaarheid.

De kracht van Facebook advertising

Bij BekkeringMedia geloven wij in de kracht van Facebook Advertising. Dit mede doordat de Facebook Businessmanager ontzettend gebruiksvriendelijk en geavanceerd is in vergelijking met vele andere advertentiekanalen. Ook beschikt Facebook over oneindig veel data. Deze data wordt gewonnen met behulp van een pixel en hierdoor weet Facebook exact hoe jouw campagnes geoptimaliseerd moeten worden aan de hand van de behoefte van de bezoekers.

De voordelen van adverteren op Facebook

  • Adverteren op Facebook is relatief goedkoop
  • Veel specifiek targeting mogelijkheden
  • Inzetbaar voor verschillende doelstellingen
  • Veel mogelijkheden omtrent retargeting

Facebook advertising in de zorg uitbesteden?

Samen met jouw zorgorganisatie kijken wij graag naar jouw online doelstellingen en brengen we de doelgroep die je wilt bereiken in kaart. Op basis van gewonnen data optimaliseren onze specialisten continue de campagnes om zo tot het beste resultaat te komen. Wil je Facebook Advertising graag uitbesteden? Neem dan gratis contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.

Word je graag teruggebeld?