Rugkliniek Eindhoven

0 +

Leads

0

Klikken naar de website

0 ,-

Gemiddelde
CPL

Over Rugkliniek Eindhoven

Rugkliniek Eindhoven behandelt gewrichten overal in het lichaam om problemen in het zenuwstelsel aan te pakken. Door middel van chiropractie is het hun doel om de gehele gezondheid van mensen te bevorderen, te herstellen en te ondersteunen door het opheffen van verstoringen binnen het zenuwstelsel. De behandelmethodes binnen deze praktijk hebben met name betrekking op manipulatie van gewrichten, behandeling van spieren en versterkende lichamelijke oefeningen.

De uitdaging

Waar chiropractie in de Engelstalige wereld al jaren een begrip is, is het in Nederland een nog relatief onbekende geneeswijze. Voor ons lag er daarom de uitdaging om de kracht van deze geneeswijze op de kaart te zetten bij de doelgroep. Samen met Rugkliniek Eindhoven zijn we gaan kijken wie ze willen bereiken en hoe ze zoveel mogelijk nieuwe patiënten binnen kunnen halen voor hun praktijk.

Onze aanpak

Nadat we in de eerste instantie de doelgroep in kaart hebben gebracht, zijn we gestart met het gericht adverteren via social media kanalen. Gedurende dit proces zijn we continue blijven optimaliseren en bijsturen. We vonden de winnende formule in het aanbieden van een onweerstaanbaar aanbod. Via de juiste targeting kwamen geïnteresseerde bezoekers terecht op een door ons gecreëerde landingspagina. Hier konden zij zich inschrijven voor dit aanbod. Uiteindelijk hebben wij ook een adviserende rol in het onboarding proces gehad. Hierdoor lukte het Rugkliniek Eindhoven om meer rendement uit hun leads te behalen.

De resultaten

300+ kwalitatieve leads

30.000 klikken naar de website vanuit onze campagnes

€5,- Gemiddelde CPL

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Vraag dan jouw gratis strategiegesprek aan! 

Wat onze klanten zeggen

Daniëlla van Buël
Daniëlla van Buël
Lunet Zorg
Lees verder
Lunet werkt al langere tijd samen met BekkeringMedia. Zij helpen ons mee meer mensen te bereiken op Facebook door gericht campagnes te voeren. Dit doen zij op een eerlijke en integere wijze. Waarbij ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Omdat Remco zelf werkzaam is de zorgsector begrijpt hij naar wie wij op zoek zijn. Fijn persoon om mee samen te werken.
Ellen Verheijen
Ellen Verheijen
Elkerliek Ziekenhuis
Lees verder
BekkeringMedia heeft ons ondersteund in meerdere wervingscampagnes voor OK personeel binnen ons Elkerliek ziekenhuis. Geweldig hoe hij een vlog heeft opgenomen en op maat de doelgroep weet te targetten op Facebook. Ik ben fan van Remco en raad iedere zorg-organisatie zijn expertise in huis te nemen, oprecht.
Piet Nolting
Piet Nolting
SWZ
Lees verder
Vanaf het eerste contact gaf BekkeringMedia het vertrouwen dat ze voor ons het nodige werk uit handen konden nemen om onze vacatures beter te kunnen vervullen. We hebben door de campagnes van Bekkering Media een goede toename gezien van sollicitanten waarmee wij het gesprek konden aangaan vanuit recruitment. Tussentijds vindt er goed overleg plaats over het eventueel aanpassen van de campagne zodat we optimaal in beeld blijven bij de sollicitant. We hebben fijn samen gewerkt met elkaar!
Matthew Breske
Matthew Breske
Rugkliniek Eindhoven
Lees verder
We zijn BekkeringMedia erg dankbaar voor het werk wat zij voor ons hebben gericht. Samen hebben we chiropractie naar meer mensen in Nederland gebracht. We zijn blij met hun werkwijze. Je hoeft niet te twijfelen aan hun expertise en wij bevelen hen dan ook aan.