Lunet Zorg

0 +

Leads

0 %

Minder openstaande
vacatures

0 ,-

Gemiddelde
CPL

Over Lunet Zorg

Lunet Zorg is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteund. Ze bieden zorg aan ruim 2.700 cliënten van alle verschillende leeftijden. Mensen kunnen bij Lunet Zorg terecht voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, 24/7 intensieve zorg en incidentele ondersteuning. Dagelijks staan er ruim 2.600 zorgprofessionals en 1.100 vrijwilligers klaar voor hen. De zorg wordt geboden op bijna 100 locaties en in eigen/ouderlijke woningen in de regio Zuidoost-Brabant.

De uitdaging

Het is geen geheim dat de vacaturedruk in de zorgsector alsmaar aan het toenemen is. Ook bij Lunet Zorg is dit een erkende situatie. Organisaties leggen de focus vaak op werven, terwijl binding ook zeker zo belangrijk is. Vanuit Lunet kregen wij dan ook de vraag om ze online te ondersteunen in het wervingsproces en daarnaast meer mensen te binden aan de organisatie. Voor de opvulling van de vacatures is de focus gelegd op gediplomeerde zorgprofessionals.

Onze aanpak

In samenwerking met Lunet Zorg hebben we een strategie opgesteld waarmee de openstaande vacatures zo goed mogelijk opgevuld moesten worden. Nadat de doelgroep in kaart is gebracht, zijn we via Facebook en Instagram gericht gaan adverteren. Dit hebben we gedaan door in te spelen op de behoefte van jonge zorgprofessionals die het werkveld in willen. Ook de juiste targetting is hier een belangrijk onderdeel van. Uiteindelijk zijn de bovengenoemde doelen behaald door een intensieve samenwerking tussen ons en de afdeling werving en selectie vanuit Lunet Zorg. 

De resultaten

150+ kwalitatieve leads

55% minder openstaande vacatures

€10,- Gemiddelde CPL

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Vraag dan jouw gratis strategiegesprek aan! 

Wat onze klanten zeggen

Daniëlla van Buël
Daniëlla van Buël
Lunet Zorg
Lees verder
Lunet werkt al langere tijd samen met BekkeringMedia. Zij helpen ons mee meer mensen te bereiken op Facebook door gericht campagnes te voeren. Dit doen zij op een eerlijke en integere wijze. Waarbij ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Omdat Remco zelf werkzaam is de zorgsector begrijpt hij naar wie wij op zoek zijn. Fijn persoon om mee samen te werken.
Ellen Verheijen
Ellen Verheijen
Elkerliek Ziekenhuis
Lees verder
BekkeringMedia heeft ons ondersteund in meerdere wervingscampagnes voor OK personeel binnen ons Elkerliek ziekenhuis. Geweldig hoe hij een vlog heeft opgenomen en op maat de doelgroep weet te targetten op Facebook. Ik ben fan van Remco en raad iedere zorg-organisatie zijn expertise in huis te nemen, oprecht.
Piet Nolting
Piet Nolting
SWZ
Lees verder
Vanaf het eerste contact gaf BekkeringMedia het vertrouwen dat ze voor ons het nodige werk uit handen konden nemen om onze vacatures beter te kunnen vervullen. We hebben door de campagnes van Bekkering Media een goede toename gezien van sollicitanten waarmee wij het gesprek konden aangaan vanuit recruitment. Tussentijds vindt er goed overleg plaats over het eventueel aanpassen van de campagne zodat we optimaal in beeld blijven bij de sollicitant. We hebben fijn samen gewerkt met elkaar!
Matthew Breske
Matthew Breske
Rugkliniek Eindhoven
Lees verder
We zijn BekkeringMedia erg dankbaar voor het werk wat zij voor ons hebben gericht. Samen hebben we chiropractie naar meer mensen in Nederland gebracht. We zijn blij met hun werkwijze. Je hoeft niet te twijfelen aan hun expertise en wij bevelen hen dan ook aan.