Geen stapels papierwerk, maar een filmische weergave van het kwaliteitsdocument van Linc naar Zorg. Een weergave waar zowel de medewerkers als de cliënten trots op zijn.

Over Linc naar Zorg

Linc naar Zorg biedt begeleiding, beschermd wonen en ambulante zorg aan een doelgroep met meervoudige problematiek. Vaak is er sprake van een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychische, psychiatrische, verslavings-, gedrags-, systeem-, NAH- of transculturele problematiek. 

Linc naar Zorg ‘doet wat nodig is, wanneer dit nodig is’. Daarbij staat Linc naar Zorg voor verbinding. We werken samen met ketenpartners , verhouden ons op een gelijkwaardige manier tot de cliënt en leggen de verbinding naar een sociaal netwerk. 

"Hoe geven we beeld aan de 4 bouwstenen van het kwaliteitsdocument op een manier die past bij de medewerkers en de bewoners?"

De uitdaging

Het kwaliteitskader bestaat uit 4 bouwstenen die van belang zijn voor de zorgkantoren en verwijzers. In de bouwstenen is het van belang om een zo realistisch mogelijke weergave te geven van de onderdelen. Linc naar Zorg wilde het dit keer anders doen. Geen boekwerk aan tekst, maar een eigen kwaliteitspagina op de website die voor eenieder overzichtelijk is. Wij hadden de eer om de bouwstenen filmisch in beeld te brengen.

Onze aanpak

Voorafgaand aan het project hebben we samen met Linc per bouwsteen bekeken welke elementen van het werk we terug wilden laten komen. Vervolgens heeft er een strategiesessie plaatsgevonden met de betrokkenen, zijn de coaches en bewoners ingelicht en zijn we met het mediateam op verschillende locaties van Linc geweest om beelden te schieten. Wat ons bij is gebleven is de passie voor Linc naar Zorg bij zowel de coaches als bij de bewoners. 

 

Bouwstenen

Linc werkt met de 3 bouwstenen die zijn opgenomen in het kwaliteitskader van het zorgkantoor. Dat is de partij waaraan zij hun verantwoorden en die zorg bij hen inkoopt. Wil je meer zien én horen over de kwaliteit van zorg bij Linc? Bekijk dan hieronder de video’s op volgorde van bouwsteen 1 tot en met 3.

 

"Linc is een organisatie die creativiteit hoog in het vaandel heeft staan, net als wij. Het was dan ook geweldig om te werken met een organisatie die graag buiten het boekje denkt. Zo ontstaan de mooiste producten."
Remco Bekkering
Eigenaar/strateeg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie?

Vraag dan jouw gratis strategiegesprek aan! 

Wat onze klanten zeggen

Daniëlla van Buël
Daniëlla van Buël
Lunet Zorg
Lees verder
Lunet werkt al langere tijd samen met BekkeringMedia. Zij helpen ons mee meer mensen te bereiken op Facebook door gericht campagnes te voeren. Dit doen zij op een eerlijke en integere wijze. Waarbij ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Omdat Remco zelf werkzaam is de zorgsector begrijpt hij naar wie wij op zoek zijn. Fijn persoon om mee samen te werken.
Ellen Verheijen
Ellen Verheijen
Elkerliek Ziekenhuis
Lees verder
BekkeringMedia heeft ons ondersteund in meerdere wervingscampagnes voor OK personeel binnen ons Elkerliek ziekenhuis. Geweldig hoe hij een vlog heeft opgenomen en op maat de doelgroep weet te targetten op Facebook. Ik ben fan van Remco en raad iedere zorg-organisatie zijn expertise in huis te nemen, oprecht.
Piet Nolting
Piet Nolting
SWZ
Lees verder
Vanaf het eerste contact gaf BekkeringMedia het vertrouwen dat ze voor ons het nodige werk uit handen konden nemen om onze vacatures beter te kunnen vervullen. We hebben door de campagnes van Bekkering Media een goede toename gezien van sollicitanten waarmee wij het gesprek konden aangaan vanuit recruitment. Tussentijds vindt er goed overleg plaats over het eventueel aanpassen van de campagne zodat we optimaal in beeld blijven bij de sollicitant. We hebben fijn samen gewerkt met elkaar!
Matthew Breske
Matthew Breske
Rugkliniek Eindhoven
Lees verder
We zijn BekkeringMedia erg dankbaar voor het werk wat zij voor ons hebben gericht. Samen hebben we chiropractie naar meer mensen in Nederland gebracht. We zijn blij met hun werkwijze. Je hoeft niet te twijfelen aan hun expertise en wij bevelen hen dan ook aan.