Sales Outreach

Sales Outreach

Door de enorme opkomst van online (inbound) marketing, is koude acquisitie steeds meer uit de hedendaagse marketingstrategie verdwenen. Bij BekkeringMedia geloven wij dat sommige marketing en recruitment vraagstukken nog steeds baat hebben bij een persoonlijke benadering van de doelgroep. Dit met name wanneer je met jouw instelling of praktijk een zeer specifieke doelgroep probeert te bereiken. Via LinkedIn Outreach geven wij een nieuwe, moderne draai aan koude acquisitie binnen het digitale tijdperk waar we ons tegenwoordig in bevinden.

Met behulp van LinkedIn zorgen wij er voor dat jij met jouw instelling of praktijk in contact kunt komen met de juiste mensen, wanneer dit moeizaam verloopt via een online strategie. Dit kan bijvoorbeeld werken wanneer je veel moeite hebt om bepaalde vacatures binnen je organisatie op te vullen. Via onze outreach strategie kunnen wij jouw instelling of praktijk hiermee helpen door het vinden van de juiste leads en accounts die binnen de doelmarkt van jouw organisatie vallen.

Prospect

Lead

Werknemer

LinkedIn Outreach

Bij BekkeringMedia gebruiken wij LinkedIn outreach om prospecting te genereren. Prospecting is de zoektocht die je hebt naar prospects, ofwel een persoon die wordt gezien als potentiële klant of werknemer. Het verschil tussen prospects en leads is dat prospects gekwalificeerd zijn als potentiële werknemers voor jouw organisatie aan de hand van hun klantprofiel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functietitel of werkervaring. In tegenstelling tot een lead, is een prospect nog niet persé geïnteresseerd in jouw organisatie.

Aan de hand van Outreach via LinkedIn helpen wij onze klanten om relevante prospects in kaart te brengen. Hierdoor verkleinen wij de kans dat specifieke vacatures verwateren en niet opgevuld zullen worden. Daarnaast kan de outreach die we doen via LinkedIn ook helpen bij de targeting op andere kanalen. Op deze manier zorgen wij dat je strategie crossmediaal wordt, waardoor de verschillende online uitingen van je organisatie elkaar kunnen versterken.

Moeilijk opvulbare vacatures?

Heeft jouw organisatie één of meerdere vacatures openstaan en krijgen jullie deze niet opgevuld? Bij BekkeringMedia staan wij klaar voor onze klanten met moeilijk opvulbare vacatures door middel van LinkedIn Outreach en online campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking.

Word je graag teruggebeld?