Foto- en videografie

Foto- en videografie

Een foto of video zegt vaak meer dan duizend woorden. Dit komt omdat wij mensen visuele informatie zestig keer sneller opnemen dan tekstuele informatie. Beeld is dus zeer belangrijk bij het overbrengen van je boodschap. Daarnaast kan goed beeldmateriaal op meerdere kanalen gebruikt worden. Zo kun je als organisatie je website voorzien van goede foto’s en video’s, maar kan dit materiaal ook ingezet worden op andere kanalen zoals social media (ads), display advertenties en brochures.

Het is voor een organisatie belangrijk om uniek te zijn en authenticiteit uit te stralen. Dit om onderscheidend te zijn ten aanzien van je concurrenten. Dit kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van eigen foto- en videografie. Goed beeldmateriaal van jouw instelling of praktijk kan je organisatie echt tot leven brengen en zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten of werknemers zich verbonden voelen met jouw bedrijf. Belangrijk daarbij is natuurlijk dat je vooraf goed weet wat je met je beeldmateriaal nou precies wilt uitstralen. Bij BekkeringMedia kunnen wij je daarbij helpen.

De voordelen van goede foto- en videografie

fhoto
  • Goed beeldmateriaal trekt direct de aandacht van jouw potentiële klant
  • Je weet de juiste emotie over te brengen op je doelgroep met goede foto’s en video’s
  • Het kan helpen om bepaalde zaken nader toe te lichten
  • Video’s vergroten je bereik op social media en verbeteren de vindbaarheid van je website
  • Relevant beeldmateriaal blijft beter hangen bij de doelgroep dan stukken tekst

Samenwerken met BekkeringMedia?

Wanneer je voor jouw instelling of praktijk opzoek bent naar een foto- of videograaf op locatie, ben je bij BekkeringMedia op het juiste adres. Samen met jou bepalen we de doelstellingen en de strategie van het beeldmateriaal en wordt er bekeken voor welke platformen dit allemaal gebeurd. Onze specialisten komen op locatie langs om het beeldmateriaal op te nemen en nemen uiteraard ook de editing hiervan op zich.

Ben jij opzoek naar een partner die je helpt bij het maken van goede en relevante bedrijfsfoto- en videografie? Dan helpen wij je graag verder! Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

Word je graag teruggebeld?