Facebook Advertising

Facebook Advertising

Facebook is nog altijd het meest gebruikte sociale netwerk van Nederland. Via dit platform liggen er vele kansen om jouw potentiële doelgroep te bereiken. Dit kan organisch via je bedrijfspagina. Maar wanneer deze weinig bereik heeft is adverteren via Facebook een ijzersterk middel waarmee je, door de juiste targeting, een zeer specifieke doelgroep kunt bereiken.

De kracht van Facebook Advertising is dat je mensen bereikt die op basis van hun profiel en interesses aansluiten bij wat jouw organisatie te bieden heeft. Met behulp van een breed scala aan targeting-opties kun je zorgen dat jouw boodschap gezien wordt door de juiste mensen. Bij BekkeringMedia zetten wij Facebook Advertising voor onze klanten in om de volgende online doelen te behalen:

  • Het genereren van relevante leads
  • Het vergroten van je naamsbekendheid
  • Organisatie in contact brengen met de juiste professionals

De kracht van Facebook Advertising

Bij BekkeringMedia geloven wij in de kracht van Facebook Advertising. Dit mede doordat de Facebook Businessmanager ontzettend gebruiksvriendelijk en geavanceerd is in vergelijking met vele andere advertentiekanalen. Ook beschikt Facebook over oneindig veel data. Deze data wordt gewonnen met behulp van een pixel en hierdoor weet Facebook exact hoe jouw campagnes geoptimaliseerd moeten worden aan de hand van de behoefte van de bezoekers. 

De voordelen van Facebook Advertising

  • Adverteren op Facebook is relatief goedkoop
  • Veel specifieke targeting mogelijkheden
  • Inzetbaar voor verschillende doelstellingen
  • Veel mogelijkheden omtrent look-a-like doelgroepen

Facebook Advertising uitbesteden?

Samen met jouw organisatie kijken wij graag naar je online doelstellingen en brengen we de doelgroep die je wil bereiken in kaart. Op basis van gewonnen data optimaliseren onze specialisten continue de campagnes om zo tot het beste resultaat te komen. Wil je Facebook Advertising graag uitbesteden? Neem dan gratis contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.

Word je graag teruggebeld?